Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleopatra

Cleopatra

11/05/2016 | Flixfilm

Se Cleopatra på Netflix

Indspilningsår: 1963
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Joseph L. Mankiewicz
Skuespillere: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison, Pamela Brown
Spilletid: 192 min
Land: Switzerland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne Oscar-belønnede saga om magt og forræderi tegner et billede af den egyptiske dronning Kleopatra, som forfører den romerske kejser Julius Cesar.


Se Cleopatra på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cleopatra havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cleopatra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cleopatra:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cleopatra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleopatra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar