Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleopatra

Cleopatra

11/05/2016 | Flixfilm

Cleopatra på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Joseph L. Mankiewicz
Skuespillere: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison
Spilletid: 192 min
Land: Switzerland, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne Oscar-belønnede saga om magt og forræderi tegner et billede af den egyptiske dronning Kleopatra, som forfører den romerske kejser Julius Cesar.

Cleopatra havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cleopatra på YouTube.Se Cleopatra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cleopatra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleopatra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cleopatra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cleopatra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar