Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clergy

06/05/2021 | Flixfilm

Clergy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Wojciech Smarzowski
Skuespillere: Arkadiusz Jakubik, Robert Wieckiewicz, Jacek Braciak
Spilletid: 133 min
Land: Poland
Sprog: Polish, Italian, Czech
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tre anløbne katolske præster, der er forbundet af en tragedie og et tidspunkt, styrer mod deres livs trosprøve, da de lever mere syndigt end helgenagtigt.

Clergy havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clergy på YouTube.Se Clergy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clergy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clergy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clergy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clergy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar