Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clergy

06/05/2021 | Flixfilm

Clergy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Wojciech Smarzowski
Skuespillere: Arkadiusz Jakubik, Robert Wieckiewicz, Jacek Braciak
Spilletid: 133 min
Land: Poland
Sprog: Polish, Italian, Czech
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tre anløbne katolske præster, der er forbundet af en tragedie og et tidspunkt, styrer mod deres livs trosprøve, da de lever mere syndigt end helgenagtigt.Se Clergy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Clergy havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clergy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Clergy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clergy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clergy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clergy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar