Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cleveland Abduction

Cleveland Abduction

15/07/2021 | Flixfilm

Se Cleveland Abduction på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Alex Kalymnios
Skuespillere: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, Samantha Droke
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Bortført og fanget finder Michelle Knight viljen til at overleve midt i den mest forfærdelige og hjerteskærende situation i dette drama med baseret på sande begivenheder.

Cleveland Abduction havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cleveland Abduction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cleveland Abduction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cleveland Abduction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cleveland Abduction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cleveland Abduction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar