Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Click for Murder

Click for Murder

17/09/2017 | Flixfilm

Se Click for Murder på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ray Neville, Matt Townsend
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Journalisten Donal MacIntyre afdækker, hvor dødeligt internettet kan være, og han optrævler de tekniske metoder bag de grufulde gerninger.


Se Click for Murder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClick for Murder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Click for Murder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Click for Murder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Click for Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Click for Murder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar