Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Click for Murder

Click for Murder

17/09/2017 | Flixfilm

Click for Murder på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Matt Townsend, Ray Neville, Tom Molnar
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Journalisten Donal MacIntyre afdækker, hvor dødeligt internettet kan være, og han optrævler de tekniske metoder bag de grufulde gerninger.Se Click for Murder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Click for Murder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Click for Murder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Click for Murder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Click for Murder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Click for Murder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Click for Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar