Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Click

15/06/2014 | Flixfilm

Click på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Michael Newman har alt for travlt, indtil han finder en universel fjernbetjening, som lader ham spole hurtigt gennem eller afbryde scener af sit liv midlertidigt.

Click havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Click på YouTube.Se Click på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Click ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Click stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Click, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Click er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar