Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Click

15/06/2014 | Flixfilm

Se Click på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Michael Newman har alt for travlt, indtil han finder en universel fjernbetjening, som lader ham spole hurtigt gennem eller afbryde scener af sit liv midlertidigt.


Se Click på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClick havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Click ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Click herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Click er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Click stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar