Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clickbait

Clickbait

25/08/2021 | Flixfilm

Clickbait på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zoe Kazan, Betty Gabriel, Phoenix Raei
Spilletid: N/A
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da familiefaren Nick Brewer bliver bortført, kæmper hans nærmeste for at opklare, hvem der står bag – og hvorfor.

Clickbait (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clickbait på YouTube.Se Clickbait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clickbait (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clickbait (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clickbait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clickbait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar