Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer

Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer

18/03/2014 | Flixfilm

Se Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Alex Gibney
Skuespillere: Eliot Spitzer, Alex Gibney, Hulbert Waldroup
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En fortælling om hybris, sex og magt, der ser indgående på New Yorks guvernør Eliot Spitzer og hans hurtige opstigning og dramatiske fald.

Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar