Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Clifford the Big Red Dog

Clifford the Big Red Dog

11/07/2023 | Flixfilm

Clifford the Big Red Dog på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Walt Becker
Skuespillere: Darby Camp, Jack Whitehall, Izaac Wang
Spilletid: 96 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish, Russian, Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da deres lille, røde hvalp udvikler sig til en 7 meter høj kæmpe, må en pige og hendes onkel beskytte deres elskede, nye kæledyr imod en ondsindet genetikvirksomhed.Se Clifford the Big Red Dog på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Clifford the Big Red Dog havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clifford the Big Red Dog på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Clifford the Big Red Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clifford the Big Red Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clifford the Big Red Dog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clifford the Big Red Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar