Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clifford the Big Red Dog

Clifford the Big Red Dog

14/02/2014 | Flixfilm

Se Clifford the Big Red Dog på Netflix

Indspilningsår: 2000–2003
Genre: Animation, Short, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Ritter, Grey Griffin, Cree Summer, Kel Mitchell
Spilletid: 30 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne animerede børneserie møder vi den kæmpestore hund Clifford og hans ejer, Emily Elizabeth, som formidler vigtige livserfaringer til små seere.


Se Clifford the Big Red Dog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClifford the Big Red Dog havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clifford the Big Red Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clifford the Big Red Dog herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clifford the Big Red Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clifford the Big Red Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar