Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clinical

13/01/2017 | Flixfilm

Se Clinical på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Alistair Legrand
Skuespillere: Vinessa Shaw, Kevin Rahm, India Eisley, Aaron Stanford
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En psykiater plages af tilbageblik fra et forfærdeligt overfald, mens hun behandler en ny patient, som er blevet frygteligt vansiret i en ulykke.


Se Clinical på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClinical havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clinical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clinical herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clinical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clinical stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar