Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives

Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives

10/12/2021 | Flixfilm

Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Chris Perkel
Skuespillere: Clive Davis, Simon Cowell, Jimmy Iovine
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne musikalske dokumentar giver et indblik i Clive Davis' 50 år lange karriere som en af verdens mest indflydelsesrige pladeselskabsmagnater.

Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives på YouTube.Se Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar