Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cloclo

30/06/2021 | Flixfilm

Se Cloclo på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Florent-Emilio Siri
Skuespillere: Jérémie Renier, Benoît Magimel, Monica Scattini
Spilletid: 148 min
Land: France, Belgium
Sprog: French, Italian, English, Arabic
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne farverige biografiske film fortæller historien om popstjernen Claude François fra hans første år og kometagtige optur til hans tragiske død.

Cloclo havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cloclo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cloclo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloclo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cloclo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloclo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar