Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cloro

28/04/2021 | Flixfilm

Se Cloro på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Family
Instruktør: Marcelo Grabowsky
Skuespillere: Ana Vitoria Bastos, Roberto Birindelli, Daniela Galli, Flavio Mariano
Spilletid: 18 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En tragedie tvinger en ung synkronsvømmer til at blive sin families hovedforsørger, men hun er fast besluttet på at komme tilbage til sporten.

Cloro havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cloro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cloro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cloro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar