Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Close Encounters of the Third Kind

Close Encounters of the Third Kind

01/03/2020 | Flixfilm

Se Close Encounters of the Third Kind på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Richard Dreyfuss, François Truffaut, Teri Garr, Melinda Dillon
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Mens uforklarlige begivenheder får eksperter verden over i vildrede, bliver en UFO-nørd tiltrukket af et mystisk bjerg, som fører til et møde, der ændrer hans liv.


Se Close Encounters of the Third Kind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Close Encounters of the Third Kind havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Close Encounters of the Third Kind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Close Encounters of the Third Kind:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Close Encounters of the Third Kind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Close Encounters of the Third Kind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar