Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Close Encounters of the Third Kind

Close Encounters of the Third Kind

01/03/2020 | Flixfilm

Close Encounters of the Third Kind på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Richard Dreyfuss, François Truffaut, Teri Garr
Spilletid: 138 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Mens uforklarlige begivenheder får eksperter verden over i vildrede, bliver en UFO-nørd tiltrukket af et mystisk bjerg, som fører til et møde, der ændrer hans liv.

Close Encounters of the Third Kind havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Close Encounters of the Third Kind på YouTube.Se Close Encounters of the Third Kind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Close Encounters of the Third Kind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Close Encounters of the Third Kind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Close Encounters of the Third Kind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Close Encounters of the Third Kind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar