Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Close Enough

Close Enough

26/05/2021 | Flixfilm

Close Enough på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: J.G. Quintel, Gabrielle Walsh, Jason Mantzoukas
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Et gift par forsøger at tage det roligt og være cool, da de går fra at være festglade i tyverne til at være forældre i trediverne, i denne animerede serie for voksne.

Close Enough (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Close Enough på YouTube.Se Close Enough på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Close Enough (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Close Enough (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Close Enough, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Close Enough er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar