Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Close Enough

Close Enough

14/09/2020 | Flixfilm

Se Close Enough på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: J.G. Quintel, Gabrielle Walsh, Jason Mantzoukas, Kimiko Glenn
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Et gift par forsøger at tage det roligt og være cool, da de går fra at være festglade i tyverne til at være forældre i trediverne, i denne animerede serie for voksne.


Se Close Enough på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Close Enough (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Close Enough (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Close Enough:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Close Enough er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Close Enough (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar