Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Closer

15/02/2017 | Flixfilm

Se Closer på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Mike Nichols
Skuespillere: Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen
Spilletid: 104 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En fotograf er tilsyneladende glad for sin kæreste, og en forfatter tilbeder sin excentriske elskede. Men de får et forhold, og herefter følger en lavine af forræderi.

Closer havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Closer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Closer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Closer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Closer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Closer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar