Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Closer

15/02/2017 | Flixfilm

Se Closer på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Mike Nichols
Skuespillere: Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, Clive Owen
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En fotograf er tilsyneladende glad for sin kæreste, og en forfatter tilbeder sin excentriske elskede. Men de får et forhold, og herefter følger en lavine af forræderi.


Se Closer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCloser havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Closer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Closer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Closer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Closer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar