Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cloud 9

01/01/2016 | Flixfilm

Se Cloud 9 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama, Family, Sport
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Luke Benward, Dove Cameron, Mike C. Manning, Kiersey Clemons
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I den konkurrenceprægede snowboardverden skal to umage venner overvinde deres mangel på selvtillid og lære, at de kan få opfyldt deres drømme.


Se Cloud 9 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCloud 9 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cloud 9 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cloud 9 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cloud 9 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloud 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar