Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cloud 9

01/01/2016 | Flixfilm

Se Cloud 9 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Luke Benward, Dove Cameron, Mike Manning, Kiersey Clemons
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I den konkurrenceprægede snowboardverden skal to umage venner overvinde deres mangel på selvtillid og lære, at de kan få opfyldt deres drømme.

Cloud 9 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cloud 9 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cloud 9 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloud 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cloud 9, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloud 9 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar