Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloud Atlas

Cloud Atlas

02/12/2013 | Flixfilm

Se Cloud Atlas på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving
Spilletid: 172 min
Land: Germany, USA, Hong Kong, Singapore, China
Sprog: English, Spanish, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I dette stjernespækkede drama udforsker seks tilsyneladende forskellige historier de komplicerede forbindelser, som mennesker deler gennem generationer.


Se Cloud Atlas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCloud Atlas havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cloud Atlas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cloud Atlas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cloud Atlas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloud Atlas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar