Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

01/01/2018 | Flixfilm

Se Cloudy with a Chance of Meatballs 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Cody Cameron, Kris Pearn
Skuespillere: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Opfinderen Flint Lockwood må bekæmpe farlige maddyr, som hans berygtede maskine har skabt, såsom chimpanserejer, tacodiller og edderburgere.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cloudy with a Chance of Meatballs 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cloudy with a Chance of Meatballs 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloudy with a Chance of Meatballs 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cloudy with a Chance of Meatballs 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloudy with a Chance of Meatballs 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar