Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of Meatballs

21/12/2018 | Flixfilm

Se Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Robert Edwards, Katie Griffin, Seán Cullen, David Berni
Spilletid: 30 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: Teenageren Flint Lockwood er god til at finde på opfindelser. Sammen med sin ven Sam Sparks kan han måske endda ændre verden – hvis han ikke ødelægger den først.Se Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloudy with a Chance of Meatballs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar