Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of Meatballs

01/01/2019 | Flixfilm

Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Phil Lord, Christopher Miller
Skuespillere: Anna Faris, Bill Hader, Bruce Campbell
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da opfinderen Flint Lockwood får skyer til at regne med mad, kan indbyggerne i Chewandswallow brødføde sig selv, men katastroferne venter lige om hjørnet.

Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cloudy with a Chance of Meatballs på YouTube.Se Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloudy with a Chance of Meatballs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cloudy with a Chance of Meatballs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar