Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of Meatballs

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Phil Lord, Christopher Miller
Skuespillere: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, French, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Da opfinderen Flint Lockwood får skyer til at regne med mad, kan indbyggerne i Chewandswallow brødføde sig selv, men katastroferne venter lige om hjørnet.


Se Cloudy with a Chance of Meatballs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cloudy with a Chance of Meatballs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cloudy with a Chance of Meatballs (Det regner med frikadeller) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloudy with a Chance of Meatballs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore