Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cloverfield

Cloverfield

19/04/2015 | Flixfilm

Se Cloverfield på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Matt Reeves
Skuespillere: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, Michael Stahl-David
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En afskedsfest på Manhattan afbrydes da et gigantisk monster angriber New York.


Se Cloverfield på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCloverfield havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cloverfield ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cloverfield herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cloverfield er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cloverfield stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar