Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos Presents: I, Potro

Club de Cuervos Presents: I, Potro

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Club de Cuervos Presents: I, Potro på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den tidligere Club de Cuervos-spiller Potro vender hjem til Argentina og tager uanmeldt til sin berømte fodboldstjernebrors bryllup og møder den familie, han har mistet.


Se Club de Cuervos Presents: I, Potro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Club de Cuervos Presents: I, Potro havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos Presents: I, Potro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Club de Cuervos Presents: I, Potro herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Club de Cuervos Presents: I, Potro er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos Presents: I, Potro stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar