Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos Presents: I, Potro

Club de Cuervos Presents: I, Potro

19/10/2018 | Flixfilm

Club de Cuervos Presents: I, Potro på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den tidligere Club de Cuervos-spiller Potro vender hjem til Argentina og tager uanmeldt til sin berømte fodboldstjernebrors bryllup og møder den familie, han har mistet.Se Club de Cuervos Presents: I, Potro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Club de Cuervos Presents: I, Potro havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Club de Cuervos Presents: I, Potro på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos Presents: I, Potro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos Presents: I, Potro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Club de Cuervos Presents: I, Potro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Club de Cuervos Presents: I, Potro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar