Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos Presents: I, Potro

Club de Cuervos Presents: I, Potro

19/10/2018 | Flixfilm

Se Club de Cuervos Presents: I, Potro på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den tidligere Club de Cuervos-spiller Potro vender hjem til Argentina og tager uanmeldt til sin berømte fodboldstjernebrors bryllup og møder den familie, han har mistet.Se Club de Cuervos Presents: I, Potro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Club de Cuervos Presents: I, Potro havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos Presents: I, Potro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Club de Cuervos Presents: I, Potro:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Club de Cuervos Presents: I, Potro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos Presents: I, Potro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar