Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez

Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez

17/06/2018 | Flixfilm

Se Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Chava Iglesias' assistent Hugo Sánchez, der forguder ham, får til opgave at lede Club de Cuervos til sejr i Nicaragua – hvis altså han må for sin mor.

Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Club de Cuervos Presents: The Ballad of Hugo Sánchez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar