Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos

Club de Cuervos

25/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Club de Cuervos på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En bror og søster slås med høje forventninger og hinanden, da de arver et fodboldhold. Serien kommer fra skaberne af Nosotros los Nobles.


Se Club de Cuervos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Club de Cuervos (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Club de Cuervos herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Club de Cuervos er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore