Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Club de Cuervos

Club de Cuervos

25/01/2019 | Flixfilm

Se Club de Cuervos på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luis Gerardo Méndez, Mariana Treviño, Jesús Zavala
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En bror og søster slås med høje forventninger og hinanden, da de arver et fodboldhold. Serien kommer fra skaberne af Nosotros los Nobles.

Club de Cuervos (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Club de Cuervos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Club de Cuervos (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Club de Cuervos (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Club de Cuervos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Club de Cuervos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar