Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clueless

16/02/2017 | Flixfilm

Se Clueless på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Amy Heckerling
Skuespillere: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, Paul Rudd
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Skolens mest populære, men uselviske, pige, skal vælge mellem to ultralækre fyre i en hip, forfriskende og kanonsjov komedie fuld af nye smarte udtryksmåder.


Se Clueless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkClueless havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Clueless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Clueless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Clueless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clueless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar