Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Clueless

01/06/2021 | Flixfilm

Clueless på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Amy Heckerling
Skuespillere: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Skolens mest populære, men uselviske, pige, skal vælge mellem to ultralækre fyre i en hip, forfriskende og kanonsjov komedie fuld af nye smarte udtryksmåder.Se Clueless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Clueless havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Clueless på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Clueless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Clueless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Clueless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Clueless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar