Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coach Carter

Coach Carter

23/02/2017 | Flixfilm

Se Coach Carter på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Thomas Carter
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Rick Gonzalez, Robert Ri'chard
Spilletid: 136 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Coach Carter handler om den kontroversielle basketballtræner Ken Carter, der blokerer skolens gymnastiksal og tvinger sit ubesejrede basketballhold til at læse lektier.

Coach Carter havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Coach Carter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Coach Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coach Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coach Carter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coach Carter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar