Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coach Carter

Coach Carter

01/11/2022 | Flixfilm

Coach Carter på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Thomas Carter
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Rick Gonzalez, Robert Ri'chard
Spilletid: 136 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Coach Carter handler om den kontroversielle basketballtræner Ken Carter, der blokerer skolens gymnastiksal og tvinger sit ubesejrede basketballhold til at læse lektier.Se Coach Carter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Coach Carter havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coach Carter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Coach Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coach Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coach Carter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coach Carter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar