Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coach Snoop

Coach Snoop

02/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Coach Snoop på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Snoop Dogg
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Snoop Dogg henter inspiration fra sin egen barndom og opretter en amerikansk fodboldliga for ungdommen i den indre by for at få dem væk fra gaderne og give dem nogle mål.


Se Coach Snoop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Coach Snoop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coach Snoop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coach Snoop herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coach Snoop er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coach Snoop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar