Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coach Snoop

Coach Snoop

02/02/2018 | Flixfilm

Se Coach Snoop på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Snoop Dogg
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Snoop Dogg henter inspiration fra sin egen barndom og opretter en amerikansk fodboldliga for ungdommen i den indre by for at få dem væk fra gaderne og give dem nogle mål.


Se Coach Snoop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Coach Snoop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coach Snoop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Coach Snoop:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coach Snoop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coach Snoop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar