Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cobalt Blue

Cobalt Blue

03/04/2022 | Flixfilm

Cobalt Blue på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sachin Kundalkar
Skuespillere: Neelay Mehendale, Prateik Babbar, Lovish Bhatia
Spilletid: 112 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en forfatter in spe og hans frigjorte søster begge falder for hjemmets lejer, ryster begivenhederne den traditionelle familie i sin grundvold.Se Cobalt Blue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cobalt Blue havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cobalt Blue på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cobalt Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cobalt Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cobalt Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cobalt Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar