Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Cobra Kai’ får en sæson 5

‘Cobra Kai’ får en sæson 5

06/09/2021 | Flixfilm

cobra kai saeson 5 netflix

Til december har fjerde sæson af komedieserie ‘Cobra Kai’ p,reiere på netflix, men allerede nu kan streamingtjenesten afsløre, at fans har mere i vente!

Netflix bekræfter nemlig, at produktionen af en femte sæson netop nu er begyndt.

‘Cobra Kai’ har været en vanvittig succes på Netflix og derfor kommer nyheden om sæson 5 ikke som den store overraskelse. Tilmed ikke da den i juli blev nomineret til hele fire Emmy priser.

Første sæson, som havde premiere den 28. august 2020 blev da også set af mere end 50 millioner husstande i løbet af de første fire uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endda til trods for at den første sæson af serien faktisk har været tilgængelig på Youtube i en længere periode.

‘Cobra Kai’, som følger op på de ikoniske film om ‘The Karate Kid’, men foregår 30 år efter begivenhederne til 1984 All Valley Karate Tournament hvor rivaliseringen mellem Johnny og Daniel er blusset op igen.

LÆS OGSÅ:   Svampebob og venner tilbage i ny film på Netflix: 'Sandy redder Bikinibunden'

Flixfilm anmeldte den seneste sæson og kvitterede med hele 5 stjerner. I anmeldelsen skrev anmelder Søren Meinertz blandt andet;

“‘Cobra Kai’s tredje sæson er kort sagt (næsten) endnu et pletskud. Den er cheesy på en charmerende måde, men er samtidig heller ikke bange for at give følelserne frit løb, når det gælder og det er en kæmpe cadeau til skuespillerne, at de kan balancere mellem dette. ”

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs anmeldelserne her: Sæson 1, Sæson 2, Sæson 3.

Se ‘Cobra Kai‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar