Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Cobra Kai’ forlænges og tredje sæson er lige om hjørnet

‘Cobra Kai’ forlænges og tredje sæson er lige om hjørnet

13/10/2020 | Flixfilm

cobra kai saeson 3 netflixDen 28. august havde Netflix premiere på de to første sæsoner af komediedramat ‘Cobra Kai’, men nu kan streamingtjenesten allerede afsløre, at flere afsnit er på vej.

Først og fremmest er premieredatoen på sæson 3 blevet fastsat til den 8. januar 2021, mens det blev annonceret, at en fjerde sæson har fået grønt lys, som forventes at gå i produktion snarest muligt.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse samt teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Serien med Ralph Macchio og William Zabka i hovedrollerne følger op på de ikoniske film om ‘The Karate Kid’, men foregår 30 år efter begivenhederne til 1984 All Valley Karate Tournament.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Cobra Kai’ har været et hit hos Netflix-medlemmerne lige siden den fik premiere og har toppet hitlisterne flere uger i træk.

Serien blev også anmeldt her på Flixfilm og modtog 5 stjerner for “historien, der både hylder og tager de gamle film til revision.”

LÆS OGSÅ   'Beverly Hills Cop 4' skrider fremad

Anmelder Søren Meinertz skriver endvidere;

“‘Cobra Kai’ er kort sagt den bedste fortsættelse den oprindelige Karate Kid kunne have fået. Den hylder alt dét, der var godt ved de første film, men vover også at udfordre de selvsamme moraler og standpunkter og viser, at verden sjældent blot er gjort op i prügelknaber og bøller.”

Læs anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Cobra Kai’ – sæson 1 + 2

Se ‘Cobra Kai‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 8. januar 2021.Skriv kommentar