Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cobra Kai

Cobra Kai

28/08/2020 | Flixfilm

Se Cobra Kai på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Comedy, Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Xolo Maridueña, Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.


Se Cobra Kai på Netflix

Anmeldelse: Cobra Kai - sæson 1 + 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cobra Kai (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cobra Kai (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cobra Kai:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cobra Kai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cobra Kai (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar