Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cobra Kai

Cobra Kai

09/09/2022 | Flixfilm

Cobra Kai på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.Se Cobra Kai på Netflix
Anmeldelse: Cobra Kai - sæson 1 + 2

Anmeldelse: Cobra Kai - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cobra Kai (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cobra Kai på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cobra Kai (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cobra Kai (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cobra Kai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cobra Kai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar