Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cobra

22/10/2014 | Flixfilm

Se Cobra på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: George P. Cosmatos
Skuespillere: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni
Spilletid: 87 min
Land: United States, Israel
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Betjenten Marion Cobretti er på sporet af en seriemoder og skal beskytte den ene kvinde, der kender morderens identitet.

Cobra havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cobra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cobra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cobra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cobra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cobra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar