Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cocaine Cowboys 2

Cocaine Cowboys 2

01/01/2016 | Flixfilm

Se Cocaine Cowboys 2 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Nelson Andreu, Jorge Ayala, Griselda Blanco, Sam Burstyn
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En pusher indleder en affære med "Cocaine Godmother", men han ved ikke, at det er en kvinde, som har det med at dræbe sine elskere uden at blinke.


Se Cocaine Cowboys 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCocaine Cowboys 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cocaine Cowboys 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cocaine Cowboys 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cocaine Cowboys 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocaine Cowboys 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar