Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cocaine Cowboys Reloaded

Cocaine Cowboys Reloaded

08/07/2014 | Flixfilm

Se Cocaine Cowboys Reloaded på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Mickey Munday, Jon Roberts
Spilletid: 152 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I 1970'erne blev Miami et knudepunkt for international narkotikasmugling, og smuglerne brugte avanceret teknologi til at øge deres indtjening.


Se Cocaine Cowboys Reloaded på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCocaine Cowboys Reloaded havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cocaine Cowboys Reloaded ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cocaine Cowboys Reloaded herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cocaine Cowboys Reloaded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocaine Cowboys Reloaded stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar