Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

04/08/2021 | Flixfilm

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alexia Echevarria, Pedro Rosello, Ralph Linero
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: To barndomsvenner går fra gymnasiefloppere til de mest magtfulde narkobaroner i Miami i denne sande kriminalhistorie, der spænder over flere årtier.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cocaine Cowboys: The Kings of Miami på YouTube.Se Cocaine Cowboys: The Kings of Miami på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cocaine Cowboys: The Kings of Miami er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar