Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cocaine Cowboys

Cocaine Cowboys

05/01/2014 | Flixfilm

Se Cocaine Cowboys på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Jon Roberts, Al Sunshine, Sam Burstyn, Mickey Munday
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne dokumentar udforsker de mange sider af Miamis lukrative kokainhandel i 1980'erne. Fortalt af de smuglere og betjente, der var der.


Se Cocaine Cowboys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCocaine Cowboys havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cocaine Cowboys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cocaine Cowboys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cocaine Cowboys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocaine Cowboys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar