Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cockneys vs Zombies

Cockneys vs Zombies

10/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Cockneys vs Zombies på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktør: Matthias Hoene
Skuespillere: Rasmus Hardiker, Harry Treadaway, Michelle Ryan, Ashley Thomas
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Sultne zombier invaderer Londons East End og tvinger en blandet flok af småkriminelle og iltre pensionister til at finde det store skyts frem og tage kampen op.


Se Cockneys vs Zombies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cockneys vs Zombies havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cockneys vs Zombies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cockneys vs Zombies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cockneys vs Zombies er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cockneys vs Zombies stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar