Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cockneys vs Zombies

Cockneys vs Zombies

10/07/2014 | Flixfilm

Se Cockneys vs Zombies på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: Matthias Hoene
Skuespillere: Rasmus Hardiker, Harry Treadaway, Michelle Ryan, Ashley Thomas
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Sultne zombier invaderer Londons East End og tvinger en blandet flok af småkriminelle og iltre pensionister til at finde det store skyts frem og tage kampen op.

Cockneys vs Zombies havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cockneys vs Zombies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cockneys vs Zombies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cockneys vs Zombies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cockneys vs Zombies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cockneys vs Zombies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar