Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cockpit

01/11/2016 | Flixfilm

Se Cockpit på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Mårten Klingberg
Skuespillere: Jonas Karlsson, Marie Robertson, Ellen Jelinek, David Bonté Atterberg
Spilletid: 96 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Den arbejdsløse pilot Valle udgiver sig for sin søster for at få et job som kvindelig flykaptajn, men der opstår snart faglige og romantiske komplikationer.


Se Cockpit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCockpit havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cockpit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cockpit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cockpit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cockpit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar