Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cocktail

01/01/2016 | Flixfilm

Se Cocktail på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Roger Donaldson
Skuespillere: Tom Cruise, Bryan Brown, Elisabeth Shue, Lisa Banes
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish Sign Language
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Et par superhotte bartendere indtager barscenen med storm og imponerer stamgæsterne ved at blande drinks, mens de danser og flirter med damerne.


Se Cocktail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCocktail havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cocktail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cocktail herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cocktail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocktail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar