Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cocomelon

Cocomelon

02/04/2022 | Flixfilm

Cocomelon på Netflix

Produktionsår: 2018–2022
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ava Madison Gray, Kristen Princiotta, Brittany Taylor
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Lær bogstaver, tal, dyrelyde og meget mere med J.J. i denne edutainmentserie, der byder på sjov med børnerim for hele familien.

Cocomelon (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cocomelon på YouTube.Se Cocomelon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cocomelon (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cocomelon (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cocomelon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cocomelon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar