Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Code 8

11/04/2020 | Flixfilm

Se Code 8 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jeff Chan
Skuespillere: Kari Matchett, Robbie Amell, Penny Eizenga, Lawrence Bayne
Spilletid: 98 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I en by, hvor mennesker med superkræfter er udstødt, overvejer en ærlig daglejer at bruge sine ulovlige evner mod betaling for at redde sin syge mor.

Code 8 havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Code 8 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Code 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Code 8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Code 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar