Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

20/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Code Geass: Lelouch of the Rebellion på Netflix

Indspilningsår: 2006–2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Yuri Lowenthal, Jun Fukuyama, Takahiro Sakurai
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: En high school-elev, der har fået kræfter til at kontrollere alle, fører an i Japans oprør mod det invaderende Britannia.


Se Code Geass: Lelouch of the Rebellion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Code Geass: Lelouch of the Rebellion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Code Geass: Lelouch of the Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar