Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

20/09/2018 | Flixfilm

Se Code Geass: Lelouch of the Rebellion på Netflix

Indspilningsår: 2006–2012
Genre: Animation, Action, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Yuri Lowenthal, Jun Fukuyama, Takahiro Sakurai
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: En high school-elev, der har fået kræfter til at kontrollere alle, fører an i Japans oprør mod det invaderende Britannia.


Se Code Geass: Lelouch of the Rebellion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCode Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Code Geass: Lelouch of the Rebellion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Code Geass: Lelouch of the Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar