Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

20/09/2018 | Flixfilm

Code Geass: Lelouch of the Rebellion på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktion: Gorô Taniguchi
Skuespillere: Jun Fukuyama, Takahiro Sakurai, Yukana
Spilletid: 135 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En high school-elev, der har fået kræfter til at kontrollere alle, fører an i Japans oprør mod det invaderende Britannia.Se Code Geass: Lelouch of the Rebellion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Code Geass: Lelouch of the Rebellion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code Geass: Lelouch of the Rebellion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Code Geass: Lelouch of the Rebellion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Code Geass: Lelouch of the Rebellion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar