Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Code Lyoko

Code Lyoko

01/10/2020 | Flixfilm

Se Code Lyoko på Netflix

Indspilningsår: 2003–2007
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sharon Mann
Spilletid: 26 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter at have opdaget et parallelt univers gemt i en supercomputer må fire studerende forhindre, at en ondsindet virus ødelægger den hemmelige verden.Se Code Lyoko på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Code Lyoko (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Code Lyoko (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Code Lyoko:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Code Lyoko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code Lyoko (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar