Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Code of Honor

Code of Honor

01/05/2018 | Flixfilm

Se Code of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Michael Winnick
Skuespillere: Steven Seagal, Craig Sheffer, James Russo, Louis Mandylor
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Da en forhenværende elitesoldat tager på et selvbestaltet mordtogt for at hævne sin dræbte familie, bliver han forfulgt af en tidligere lærling.


Se Code of Honor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCode of Honor havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Code of Honor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Code of Honor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Code of Honor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Code of Honor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar