Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Codegirl

01/04/2016 | Flixfilm

Se Codegirl på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Lesley Chilcott
Skuespillere: N/A
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Dette dokumentarprogram følger en konkurrence, der fokuserer på kønsskævheder i teknologibranchen og opfordrer kvinder til at søge stillinger inden for området.


Se Codegirl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Codegirl havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Codegirl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Codegirl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Codegirl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Codegirl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar