Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coeur de pierre

Coeur de pierre

18/09/2022 | Flixfilm

Coeur de pierre på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Mystery
Instruktion: Santo
Skuespillere: Michael Baker, Marianne Constans, Gareth Macleavy
Spilletid: 9 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.5

Handling: Efter at have forladt sin hjemby som 12-årig og rejst næsten 13.000 km arbejder en ung afghansk immigrant i otte år på at skabe sig et nyt liv i Paris.

Coeur de pierre havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Coeur de pierre på YouTube.Se Coeur de pierre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Coeur de pierre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coeur de pierre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coeur de pierre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coeur de pierre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar