Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coffee For All

Coffee For All

01/05/2018 | Flixfilm

Se Coffee For All på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Fulvio Iannucci, Roly Santos
Skuespillere: Glodier Biedma, Elisabeth Cardiello, Martín Malharro
Spilletid: 69 min
Land: Italy, USA, Argentina
Sprog: Italian, English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Personer i Napoli, Buenos Aires og New York reflekterer over den napolitanske tradition med at give en kop kaffe til en fremmed, og hvordan den har ændret deres liv.

Coffee For All havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Coffee For All på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Coffee For All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coffee For All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coffee For All, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coffee For All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar