Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coffee For All

Coffee For All

01/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Coffee For All på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Fulvio Iannucci, Roly Santos
Skuespillere: N/A
Spilletid: 69 min
Land: Italy, USA, Argentina
Sprog: Italian, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Personer i Napoli, Buenos Aires og New York reflekterer over den napolitanske tradition med at give en kop kaffe til en fremmed, og hvordan den har ændret deres liv.


Se Coffee For All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Coffee For All havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coffee For All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coffee For All herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coffee For All er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coffee For All stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar