Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coffee and Kareem

Coffee and Kareem

03/04/2020 | Flixfilm

Se Coffee and Kareem på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En uduelig betjent fra Detroit må arbejde sammen med sin kærestes rapkæftede søn, da deres første forsøg på at nå hinanden ender i en afsløring af et forbryderkomplot.

Coffee and Kareem havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Coffee and Kareem på NetflixAnmeldelse: Coffee and Kareem

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Coffee and Kareem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coffee and Kareem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Coffee and Kareem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Coffee and Kareem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar