Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Coherence

Coherence

15/05/2015 | Flixfilm

Se Coherence på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: James Ward Byrkit
Skuespillere: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon, Lorene Scafaria
Spilletid: 89 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da et nabolag mister strømmen på grund af en komet, undersøger fire par, som er samlet til et middagsselskab, et nærliggende hus, hvor lyset fortsat er tændt.


Se Coherence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCoherence havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Coherence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Coherence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Coherence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Coherence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar